2011. szeptember 4., vasárnap

Bogi háztartása

Bogesz 4 éves volt, mikor építettünk neki egy kis házikót a kertbe - már nagyon vágyott rá. Az igények azonban itt nem álltak meg.
  
Egyik ikeás látogatásunkkor lecövekelte magát egy mini konyhaszekrény előtt. Legalább egy óránkba telt, mire végre el tudtuk csábítani onnan. Persze bevetette legsóvárgóbb tekintetét, hogy neki ilyenre szüksége van a kis házába. Megfordítottam az árcímkét, és majdnem dobtam egy hátast. De hát ennyiért használtan már akár egy egész konyhai szekrénysort kapok! Körbenéztük, majd úgy találtuk, hogy semmi olyan különleges dolog nincs benne, hogy ne tudnánk egy hasonlót készíteni.
Papika jóvoltából el is készült a következő szülinapra. Van igazi csaptelepe, mosogatótálcája, alul hűtőszekrénye, illetve sütője - szóval minden, amire egy kis szakácsnak szüksége lehet. Készül is itt mindenféle finomság!És hogy kellően otthonos legyen a házikó, Bogika begyűjt mindent: órát, lámpást, kis akasztót, zsebkendőtartót ... Szépen lassan eltűntek az edényfogó kesztyűim és a konyharuháim is. Ha valamit nem találok a konyhában, csak be kell kúszni a házikóba... biztosan ott lesz :-)


Persze muskátli is került az ablakba, pont olyan, mint anyáé.
A legújabb igény a ruhaszárító kötél volt. Azóta minden nap úszik a fürdőszoba, mert persze a ruhákat igaziból ki kell ám mosni.


És persze folyamatosan kapjuk a szemrehányást, hogy a korábbi igényként bejelentett kis kályha és a kis komposztáló még mindig nincs készen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése