2013. június 18., kedd

Újdonság: Intim mosakodó szappan kecsketej savóval és joghturttal

Egy régi hiányt pótolok ezzel a szappannal: 

Összetétel: olívaolaj, kókuszolaj, napraforgó olaj, sheavaj, kecsketej savó, kecsetej joghurt, levendula illóolaj, teafa illóolaj

Kifejezetten női szappan intim területekre

A levendula és a teafa olaj antibakteriális hatásúak, védenek a fertőzésektől.
A kecsketej savó a legjobb bőrtápláló anyagok egyike, mert tele van vitaminokkal, zsírsavakkal, tejsavval és tejzsírral. Hatóanyagai jól felszívódnak a bőr mélyebb rétegeibe is.
A kecsketej savő savas kémhatású, ami
A joghurt frissítő hatású, és magas B vitamin tartalma védi a bőrt.
A sheavajat Afrika aranyaként is emlegetik. Magában is, vagy bázisolajjal keverve is csodásan ápolja a száraz, ekcémás bőrt. Hidratáló, nyugtató, regeneráló és gyulladáscsökkentő hatású. A száraz bőr, a pikkelysömör és az ekcéma természetes gyógyszere.
napraforgóolaj végi a bőrt a kiszáradástól. Jól felszívódik a bőrön keresztül, így bársonyosan puha tapintást biztosít, elősegítve a bőr víz- és zsírháztartásának gyensúlyban tartását.
Az olívaolaj természetes antioxidánsai az A-, D-, és E-vitaminok valamint a béta kartotin. A haj és a bőr ápolására egyaránt kiváló. Már az ókori Görögországban is ezzel dörzsölték be a testüket az atléták.
kókuszvaj bőrtápláló és nyugtató hatású, és hatékony a bőr sérüléseire (vágásokra, égésekre, fekélyekre) Ez biztosítja a szappanok természetes habzását.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése