2012. augusztus 16., csütörtök

Rozmaringos hajmosó szappan

Az egyik kedves vásárlómtól ezt a visszajelzést kaptam a rozmaringos szappanról:

"Háromszor használtam eddig és bevált. Selymes lett tőle a hajam, lett tartása, és három-négy napig simán bírja, nem kell összekötnöm.Szuper!"

Ez egy ápoló szappan minden hajtipusra.

Összetétele: olívaolaj, kókuszvaj, napraforgó olaj, ricinusolaj, sheavaj, lúg, kamilla-körömvirág tea, rozmaring illóolaj


A rozmaring olaj hatásos zsíros, korpás hajra. Erősíti a hajat és táplálja a fejbőrt.
körömvirág nyugtató és hámképződést serkentő. Minden bőrtípusra alkalmazható.
A kamilla gyulladáscsökkentő, és elősegíti a bőr megújulását.
sheavajat Afrika aranyaként is emlegetik. Magában is, vagy bázisolajjal keverve is csodásan ápolja a száraz, ekcémás bőrt. Hidratáló, nyugtató, regeneráló és gyulladáscsökkentő hatású. A száraz bőr, a pikkelysömör és az ekcéma természetes gyógyszere.
napraforgóolaj végi a bőrt a kiszáradástól. Jól felszívódik a bőrön keresztül, így bársonyosan puha tapintást biztosít, elősegítve a bőr víz- és zsírháztartásának gyensúlyban tartását.
Az olívaolaj természetes antioxidánsai az A-, D-, és E-vitaminok valamint a béta kartotin. A haj és a bőr ápolására egyaránt kiváló. Már az ókori Görögországban is ezzel dörzsölték be a testüket az atléták.
kókuszvaj bőrtápláló és nyugtató hatású, és hatékony a bőr sérüléseire (vágásokra, égésekre, fekélyekre) Ez biztosítja a szappanok természetes habzását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése