Ti mondtátok

Nem vagyok híve a nyomulós reklámoknak, a kezdetektől fogva úgy gondoltam, hogy - bár lassabb - de az elégedett vásárlók által terjesztett üzenet sokkal értékesebb bárminél. Nagyon köszönöm a visszajelzéseket!

Szappanok:
- "Megkaptam a szappant és engedje meg, hogy elégedettségemnek adjak hangot, ugyanis én már több éve csak sörös szappannal mosom a hajamat és több félét kipróbáltam már. Remélem Ön még sokáig szeretné ezt csinálni, mert az összes közül az Ön által gyártott szappan volt a legjobb. Biztosan fogok még rendelni . Köszönöm még egyszer."
- "Megkaptam a szappanokat, nagyon szépen köszönöm a szuper gyorsaságot!!!
Nekem ez a holt-tengeri iszapos a favorit!!!! Annyira szuperül hidratál, hogy csoda számba megy!"

- "Nagyon megszerettem a szappanjaidat, sokfélét kipróbáltam más készítőktől, de azok mind úgy szárítottak, mint a bolti termékek. A te szappanjaid nagyon jó hatással vannak a bőrömre. A tieid után tényleg nem kell testápoló! :)" 
- "... már használatba is vettem őket, és őszintén mondom, hogy messze fölülmúlja minden tekintetben az ugyan ilyen kategóriájú, viszont drágább társait. Fantasztikusan krémes, illatos, szép mindegyik (na meg persze én is tőlük) :-), úgyhogy biztos, hogy nem utoljára vásároltam..."
- "Nagyon jól visszafogja a napallergiámat az iszapos! Köszönöm!"
- "Évek óta küzdők ekcémával, és semmilyen gyógyszertári készítmény nem használt. Amióta az iszapos szappant használom, végre megszűnt minden tünetem! Nagyon hálás vagyok érte!"
- "Isteni a babaszappan a natúr illatával. Nagyon jót tesz a gyerkőc bőrének"
- "Igényes, nagyon szépen csomagolt termékek"
- "A kolleganőm odáig volt a levendulás szappanért!"
- "Igényes, minőségi termék"
- "Nagyon jó, minőségi termék. Ezt már használom is és az eddig nagyon száraz bőrömet teljesen rendbetette, testápoló sem szükséges. Gyors, kedves eladó."
- "Csodás illatú, remek szappan, ismét tökéletesen elégedett vagyok, köszönöm :)"
- "Tetszik a termék, ezt használom már kb. fél éve, nagyon bevált."
- "Kedves, gyors, és nagyon rugalmas készítő, a szappan pedig olyan szemet gyönyörködtető, hogy már alig várjuk, hogy ki is próbálhassuk."
- "Szuper a sörszappan, én samponnak használom, régen volt ilyen selymes a hajam :-)"
- "szép, illatos, vastagon krémesen habzó, remek szappan! köszönöm, jövök még :)"
- "Öröm ránézni a szappanokra:)"
- "Háromszor használtam eddig és bevált. Selymes lett tőle a hajam, lett tartása, és három-négy napig simán bírja, nem kell összekötnöm.Szuper!:)"

Babák:
- "Borókánknak hihetetlen nagy örömet szerzett az első szülinapjára kapott rongyimanó, amit te készítettél. Mindenhová viszi magával, dajkálja, szeretgeti, igazi kis barátok lettek. Még egyszer köszönjük."

- "A kislányom nagyon örült a babának. Azóta már össze is vesztek a 7 éves bátyjával, hogy ki játsszon vele fodrászosat :-) Azt mondta a kisfiam, neki is kell egy ilyen baba :-) Na majd, ha jön egy ünnep..."
- "A babaknak nagy sikerük volt, az elso pár napon:) mindenkinek bőszen mutogatta a lányom, h neki ilyen is van, de a kedvenc babát (laurababa) nem ejtettuk ki a pixisbol:) apa babát le kellett vetkoztetni, h Laura is zsákba tudjon aludni:) a két baba amúgy mindenhova jön velünk, az életünk részévé váltak! Köszönöm szépen mégegyszer! "
- "Köszönjük, nagyon szép igényes munka a baba"

Babahordozó:
 - "Csak szerettem volna visszajelezni, hogy nagyon szeretem a mei tait és nagyon köszi hogy a vállpántját is kibélelted. Marcika is boldog benne, már aludt is a hátamon. Élvezem hogy könnyű felvenni hátra is"
- "Nagyon szép, még szebb, mint a képen"

Gyapjú pelus:
- "Gyönyörűek, már alig várom, hogy használjuk őket"
- "Nagyon szépen kivitelezett, igényes munka. Jól mutat benne a pici lányom"

Edzőszalag:
- "...nagyon igényes munka, a hasonló termékek között a legjobb varrásokkal..."
- " Csak szeretnék visszajelzést írni neked; az edzőszalag eszméletlenül jó, teljesen olyan vele dolgozni, mint az eredetivel és a szappan is csodálatos. Nagyon szépen köszönöm! :)"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése