tag:blogger.com,1999:blog-7277950357730163315.post743680049958879071..comments2023-12-06T10:53:28.183-08:00Comments on Álomkuckó: Sparhelt a 21. században...Álomkuckóhttp://www.blogger.com/profile/11720436850419133247noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7277950357730163315.post-20610186779463971272016-02-07T03:06:09.543-08:002016-02-07T03:06:09.543-08:00Szia!
Megadnád a sparhelt gyártóját és a típust, ...Szia!<br /><br />Megadnád a sparhelt gyártóját és a típust, mert a fenti linken már nem található.<br /><br />Előre is köszi!<br /><br />Üdv!aladarhttps://www.blogger.com/profile/05551493370586563229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7277950357730163315.post-18767334425248797622015-03-23T13:53:43.146-07:002015-03-23T13:53:43.146-07:00Kedves Szila!
Üdvözöllek a sparhelt tulajdonosok t...Kedves Szila!<br />Üdvözöllek a sparhelt tulajdonosok táborában! :-) Biztosan szeretni fogod. <br />Minden sparhelt más egy kicsit, így először ki kell tapasztalnod a sajátodat. Kezd valami egyszerűvel, meglátod menni fog. A legfontosabb az, hogy a tűztér fölött a legerősebb, itt kell vizet forralni, tésztát főzni, stb., viszont ha "takarékon" szeretnél főzni, kicsit arrébb kell húznod a tűztértől az edényt. <br />A sütéshez nagyon hasznos dolog a sütőhőmérő. Ez könnyen beszerezhető, és ennek segítségével látod, hogy mikor elég meleg, és mikor kell újra megrakni. A sütők jellemzője, hogy a tűztér felöl kicsit erősebben kapja a hőt, ezért félidőnél meg kell fordítani mindent, amit benne sül. Az enyémet kibéleltem tetőcseréppel, mert nagyon égetett felülről és az egyik oldalról, és így tökéletes lett. <br />Jó kísérletezést! KrisztaÁlomkuckóhttps://www.blogger.com/profile/11720436850419133247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7277950357730163315.post-43640480726826594782015-03-21T00:26:28.628-07:002015-03-21T00:26:28.628-07:00Szia Kriszta,
most találtam meg ezt a posztodat a ...Szia Kriszta,<br />most találtam meg ezt a posztodat a sparheltről. Nekem is régi álmom volt, hogy legyen egy ilyen tűzhelyem, én is emlékszem arra, hogy a mamáéknál a konyhában is volt egy nagyobb Salgó meg egy egész keskeny, de magas a kissszobában....de nekem alkalmatlan a konyhám és a lakás is arra, hogy bent legyen. Hossza gondolkodás után a garázs egy részét fogom nyári konyhányak megcsinálni.... :D :D, és ma hazahozunk egy sparheltot. Tudnál nekem abban segíteni, hogy mi a trükkje annak, hogy jól lehessen főzni/sütni rajta/benne? Nyilván nem csak annyi az egész, hogy begyújtok (fával) aztán hadd szóljon... :D :D . Kenyérsütésben én is otthon vagyok, szeretnék is benne sütni sokat :)!! Nagyon szép a konyhád, és ez az öntöttvas sparhelt is csodás!!! Üdv, SzilaSzilahttps://www.blogger.com/profile/00691690256612686181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7277950357730163315.post-83749563711436824062013-08-08T13:33:36.421-07:002013-08-08T13:33:36.421-07:00Kedves Ildikó!
Igen, és is nagyon sokáig keresgélt...Kedves Ildikó!<br />Igen, és is nagyon sokáig keresgéltem, mire rábukkantam itt: <br />http://www.elektriko.hu/index.php?subm=1&plaza_menu=84<br /><br />Szép estét!<br />K.alomkuckohttps://www.blogger.com/profile/09997320525886527847noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7277950357730163315.post-55013118067187612092013-08-06T12:21:03.516-07:002013-08-06T12:21:03.516-07:00Szia!
Én is éppen sparhelt keresésben vagyok, de n...Szia!<br />Én is éppen sparhelt keresésben vagyok, de nagyon nehezen találok olyat, aminek méretben megfelelő lenne a sütőtere.<br />Elárulnád hol találtatok rá erre a nagyon szép sparheltre?<br />Emailem:<br />suhajdane.ildiko@gmail.com<br /><br />További szép estét:<br />Ildikós.ildikohttps://www.blogger.com/profile/12518529102721064984noreply@blogger.com